Predsjednik uprave naše Agencije Marinko Barbarić je na svečanoj sjednici Općine Čituk za Dan Općine primo Godišnju nagradu za iznimno postignuće i doprinos u razvoju gospodarstva

Delta Scurity je 24. 05. 2018. od Općine Čitluk prepoznata kao respektabilna tvrtka u poslovima sigurnosti s preko 340 zaposlenih, s preko 1500 klijenata raznih struktura koje čuvamo. Djelujemo u 27 poslovnica u FBiH. Nudimo usluge fizičke i tehničke zaštite. Dojavno Operativni centar radi 24h i preko njega koordiniramo sa svim poslovnicama odnosno interventnim timovima.

Delta Security od samog početka konstantno ulaže u infrastrukturu širenjem i opremanjem poslovnica i edukaciju naših djelatnika, regrutirajući i mlade kadrove, prateći nove trendove na domaćem i svjetskom tržištu. Zadnje ulaganje za naš posao do sada najvažnije ulaganje u novi objekat Poslovna zgrada u Čitluku, gdje smo smjestili i suvremeno opremili dojavni operativni centar kao i prostorije za kompletnu upravu, administraciju, računovodstvo, logistika Naše posebno zadovoljstvo je istaći da tvrtka Delta Security misli i djeluje u humanitarnim akcijama pomažući potrebite, što je prepoznato u široj javnosti.
Tako Delta Security godinama pomaže fond Fra Slavko Barbarić iz Međugorja koja godinama brine o siromašnim studentima (kupnjom kalendara, umjetničkih slika i sl.). Udrugu ivlarija naša Nada koja se brine o bolesnoj djeci mjesečno paušalno pomažemo. Prilikom proslave 10 obljetnice tvrtke Delta Security 2011. donirali smo Majčino selo Bijakovići, Crveni križ općine Čitluk i Franjevački samostan u Mostaru. Prije 10 dana prilikom otvorenja naše nove poslovne zgrade donirali smo udrugu Susret iz Čitluka, Osnovnu glazbenu školu Brotnjo iz Čitluka, Obiteljski centar Ivan Pavao II iz Vionice-Čitluk koji se brine za djecu i starce kao i DOMPES kuću kruha i duha iz Mostara koju smo donirali prošle godine prilikom izgradnje fasade s 10 000 KM kao i ove godine istim iznosom. Ukupno smo DOMPESu donirali 20 000 KM. Delta Security takoder pomaže i rad sportskih klubova na našem području od malih do velikih kao Karte klub Hercegovina, košarkaških klubova Čapljina i Brotnjo pa do nogometnih velikana NK Široki Brijek i HŠK Zrinjski Mostar.