Posebna nagrada za doprinos razvoju sporta u Brotnju uručena tvrtki Delta Security

Športski saveza Brotnja na svečanosti izbora najuspješnijih sportaša 2019. godine općine Čitluk, održanoj pod pokroviteljstvom Općine Čitluk, nagradio je niz sportašica, sportaša, sportskih klubova, trenera, sportskih djelatnika, legendi broćanskog sporta i broćanskih gospodarstvenika.

Tako su nagrade u seniorskim klupskim kategorijama uručene Ženskom nogometnom klubu Brotnjo i Malonogometnom klubu Brotnjo, dok je za najuspješnijeg trenera izabran Dalibor Vučić (KK Brotnjo – Hercegovina) koji postiže zapažene rezultate u radu s mlađim kategorijama KK Brotnjo – Hercegovina.

Posebna nagrada za doprinos razvoju sporta u Brotnju uručena je tvrtki Delta Security Čitluk, koja se već godima zalaže za razvoj vrhunskog sporta i sportskih društava.

Na početku svečanosti proglašenja najuspješnijih sportaša općine Čitluk u 2019. godini izabranim sportašima u prigodnim obraćanjima čestitali su Josip Grbavac, predsjednik Upravnog odbora Športskog saveza Brotnja i Marin Radišić, načelnik Općine Čitluk.

U ceremoniji dodjele nagrada i priznanja sudjelovali su brojni istaknuti sportaši, predstavnici Športskog saveza Brotnja i predstavnici Općine Čitluk. Svoj doprinos svečanosti dale su i Mažoretkinje općine Čitluk, dok su svečanost glazbeno obogatili učenici Osnovne glazbene škole Brotnjo.